ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Κόλαση» στην Κυψέλη!

Συγκλονιστικός ο κόσμος στην Κυψέλη, έσπρωξε και με το παραπάνω τον Παναθηναϊκό στη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή.

«Κόλαση» στην Κυψέλη!

Από την Κυριακή η Θύρα 13 είχε κάνει κάλεσμα στον κόσμο του τριφυλλιού να πάει στο κλειστό και να βοηθήσει με την φωνή του.

Και οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν, γέμισαν την Κυψέλη και δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι. Ακόμα κι όταν ισοφάρισε η Παναχαϊκή, κανείς δεν έχασε την ψυχραιμία του, το κέφι του και συνέχισε να δίνει ώθηση στους παίκτες του Καλμαζίδη.

Και στο τέλος του αγώνα οι πράσινοι δικαίωσαν τον κόσμο που έδωσε βροντερό “παρών” με τους τρεις βαθμούς και την ελπίδα παραμονής.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...