ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλες εκπτώσεις στο PAO SHOP

Η περίοδος των εκπτώσεων άρχισε επίσημα σήμερα και στο PAO SHOP. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να αποκτήσουν τα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας σε μειωμένες τιμές.

Μεγάλες εκπτώσεις στο PAO SHOP

Η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 70% θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού μόνο από το PAO SHOP. Από την προσεχή Δευτέρα 13/1 μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το PAO SHOP θα προσφέρει όλα του τα είδη με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας σε απίστευτες τιμές!

Οι επισκέπτες του www.paoshop.gr μπορούν να διαπιστώσουν με ένα κλικ τις σούπερ εκπτώσεις και να προχωρήσουν σε online παραγγελίες, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για τηλεφωνικές παραγγελίες εφόσον καλέσουν στο 210 3503121 (Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-16:00)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.