ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

Η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποιείται σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα τη μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου 5 εκατ. ευρώ, που έχει πάρει τυπικά η εταιρεία, αλλά ουσιαστικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τα 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

Τα χρήματα αυτά θα εγκριθούν σήμερα, λοιπόν, στη Γ.Σ. (10 το πρωί) και θα φαίνονται, πλέον, και στον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ, γεγονός που θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την αδειοδότηση.  Παράλληλα, η ΠΑΕ θα μετοχοποιήσει το ομολογιακό δάνειο και οι μετοχές σε επόμενες συνελεύσεις θα περάσουν στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», η οποία θα αυξήσει κι άλλο το ποσοστό της.

Παράλληλα, μην ξεχνάμε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει γνωστή και η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το αν θα μπει τώρα στην ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...