ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλα τρία γκολ…

Τεράστια η διαφορά του φετινού Παναθηναϊκού με τον περσινό. Μόλις τρία γκολ θέλουν οι «πράσινοι» για να φτάσουν την περσινή επίδοση όλης της σεζόν!

Αλλα τρία γκολ...

Το «τριφύλλι» έχει σημειώσει, μέχρι στιγμής, 29 γκολ σε 19 αγώνες στο πρωτάθλημα, με πρώτο σκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ (8 γκολ). Πέρυσι, σε 30 παιχνίδι, όλη τη σεζόν, οι «πράσινοι» βρήκαν δίχτυα 32 φορές. Αυτό και μόνο τα λέει όλα, σε ό, τι έχει να κάνει με τη βελτίωση της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι, μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

Αντιθέτως, η διαφορά στην άμυνα είναι μικρή, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί φέτος 17 γκολ, ενώ πέρυσι η εστία του στο πρωτάθλημα παραβιάστηκε συνολικά 30 φορές.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στατιστικό έχει να κάνει με τη συγκομιδή βαθμών. Πέρυσι, οι «πράσινοι» είχαν συνολικά 42 βαθμούς, ενώ φέτος, μέχρι τώρα, έχουν συγκεντρώσει 33…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.