ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Συζήτηση για Αποστολόπουλο

Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος ταξίδεψαν στην Πάτρα, όπου και παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα (0-0).

Συζήτηση για Αποστολόπουλο

Οι δυο άνδρες συζήτησαν με τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός στην αχαϊκή ομάδα ο Αποστολόπουλος, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά. Συζήτηση έγινε και για τον Μουζακίτη.

Οι δανεισμοί θα είναι για έξι μήνες και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί των θεμάτων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE