Εβδομάδα εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που «τρέχει» για τον Πάτρικ Ολσεν, αλλά και τον Τάσο Λαγό, δυο παίκτες που, πάνω – κάτω, αγωνίζονται στην ίδια θέση (6-8). Για τον Δανό μέσο της Ιντερ, οι πιθανότητες να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα είναι αυξημένες.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Νταμπίζας είχε βρεθεί στο Μιλάνο για να συζητήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα και αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι υπέρ της απόκτησης του παίκτη. Ο δανεισμός θα αφορά εξάμηνη διάρκεια, με προοπτική ανανέωσης για ένα χρόνο.

Σε ό, τι αφορά τον Λαγό, εκεί που το θέμα φαινόταν ότι θα είχε αίσιο τέλος, δείχνει να «παγώνει». Κι αυτό γιατί ο παίκτης αργεί να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής κοιτάζει την προοπτική του εξωτερικού και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες, αλλά όσο περνάει ο καιρός και ο Λαγός δεν απαντά, τότε θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες