ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέχρι αύριο οι εξελίξεις με «Σίφο»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ είναι σε επαφές με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει το πολύ σε ένα 24ωρο.

Μέχρι αύριο οι εξελίξεις με «Σίφο»

Ο Κροάτης αμυντικός είναι πρώτος στη μεταγραφική λίστα της ομάδας της Κύπρου, η οποία τον θέλει άμεσα. Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές μαζί του, όχι, όμως, και με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Κύπριοι θα τρέξουν τις εξελίξεις και μέχρι αύριο θα γίνει γνωστό, αν, τελικά, ο «Σίφο» αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ή όχι. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, που εξετάζει. Φυσικά, αν ο Κροάτης αποχωρήσει τώρα, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση σέντερ μπακ, που θα καλύψει το κενό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ