ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Ίνδαλμα ο Καραγκούνης

Πρότυπο τον Γιώργο Καραγκούνη έχει ένα 11χρονο παιδί ,το οποίο θα συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ με ονομασία «eleven».

Ίνδαλμα ο Καραγκούνης

Το «eleven» είναι ένα πρότζεκτ το οποίο λαμβάνει χώρα στην Αγγλία και σ άλλες 11 χώρες από όλο τον κόσμο .Σ αυτό συμμετέχουν 11 παραγωγοί ,11 παιδιά ηλικίας 11 ετών και 11 ποδοσφαιριστές .Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δείξει ότι το ποδόσφαιρο όχι μόνο ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο αλλά και μπορεί να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Στο ντοκιμαντέρ θα πρωταγωνιστήσουν 11 παιδιά 11 από διαφορετικές χώρες,11 ετών που ζουν το όνειρο τους με τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προβληθούν 11 ξεχωριστές ιστορίες κάθε παιδιού και έπειτα θα αγωνιστούν σ ένα εντελώς διαφορετικό ματς από τα συνηθισμένα. Στην χώρα μας κύριος παραγωγός είναι ο Μιχάλης Μονεμβασιώτης που έχει ως πρωταγωνιστή ένα παιδάκι από την Ξάνθη ,το οποίο έχει ως ίνδαλμα τον Γιώργο Καραγκούνη!

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE