ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H «πράσινη» οικογένεια! (photos)

Γι’ αυτό αποτελεί το πρότυπο ομάδας σε όλη την Ευρώπη! Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με σε κλίμα οικογενειακό, με ευχές για καλή Παναθηναϊκή χρονιά.

H «πράσινη» οικογένεια! (photos)

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του μεγάλου Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και με τον πρόεδρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή Παναθηναϊκή χρονιά!

Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, που παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα, είχε συνομιλία με τους «παλιούς», Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ και Αντώνη Φώτση, ενώ το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσε και η κόρη του Θανάση, Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Φυσικά, όλη η ομάδα ήταν εκεί μαζί με τις οικογένειές τους. Παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και προσωπικό της ΚΑΕ.

Το φλουρί κέρδισαν οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Πινγκ Σανγκ, ο οποίος δέχθηκε τα πειράγματα των υπολοίπων…

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!
Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια! 45.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
04_PHOTO
09_PHOTO
29_PHOTO
20_PHOTO
04_KOPI_PITTAS_KAE_PAO
32_PHOTO

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...