ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστ: «Με το κεφάλι χαμηλά»

Προσγειωμένος πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στο top 16 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Μπατίστ: «Με το κεφάλι χαμηλά»

Διαβάστε τι γράφει στο προσωπικό του blog ο Αμερικανός

“Καλησπέρα σε όλους από τον Μάικ

Στη Βιτόρια  πετύχαμε μια πολύ καλή νίκη, μια βραδιά που μας γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι σημαντική για την ομάδα μας. Η άμυνα μας είναι στ’ αλήθεια σε πολύ καλό επίπεδο ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει. Τώρα προετοιμάζουμε και έχουμε μονάχα στο μυαλό μας τον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκας με την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Ξέρουμε πως αν τους κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα από πολύ καλή θέση. Πρέπει να βλέπουμε ένα μονάχα ένα παιχνίδι τη φορά, μόνο έτσι γίνεται στο ΤΟΡ-16, παιχνίδι με το παιχνίδι και μέχρι στιγμή τα πηγαίνουμε καλά και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα στο «σπίτι» μας. Ο όμιλος είναι πραγματικά πολύ δυνατός.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ένα γκρουπ που πρέπει να παίρνεις τις νίκες και να τα πηγαίνεις όσο το δυνατόν καλύτερα, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τον άλλον και γίνεται πραγματικά ένας χαμός με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Άρα πρέπει να πάρεις τη νίκη όσο δύσκολο και αν είναι διότι τίποτε δεν θα έρθει εύκολα. Όπως και στη Βιτόρια που ξέραμε πως έπρεπε να παλέψουμε και το κάναμε καλά.

Στην άμυνα τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά και στην επίθεση μπορέσαμε να ελέγξουμε τα πάντα εξαιτίας της άμυνας μας. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα. Ποτέ στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να κρατάς το κεφάλι χαμηλά, στο γήπεδο να δείχνεις το πόσο έτοιμος είσαι.

Έχουμε κάνει ακριβώς το ξεκίνημα που θέλαμε αλλά δεν αρκεί. Παλιά το ΤΟΡ-16 ήταν ματς οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως με δύο στα δύο θα ήμασταν σε μια πραγματικά καλή θέση για την πρόκριση, τώρα όμως απομένουν 12 αγώνες, οπότε δεν μπορείς να λες πολλά. Δεν φτάνει το καλό ξεκίνημα θα είναι ένα πολύ δύσκολο «πρωτάθλημα» στο οποίο θα πρέπει να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Σας περιμένω τη επόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όλοι μαζί να παλέψουμε για τη νίκη!

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάικ”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.