ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Ο Διονύσης Δεσύλλας απαντάει σε ερωτήσεις αναγνωστών του panathinaikos24.gr για την πιθανότητα εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε το άρθρο.

Σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Η λέξη «υπομονή» στην Ελληνα είναι, σχεδόν, άγνωστη. Αυτό αφορά όλους του τομείς στη ζωή του. Από την εργασία του, μέχρι το χόμπι του και την αγαπημένη του ομάδα. Πως, λοιπόν, να μη συμβεί και στον οπαδό του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που άκουσε ή διάβασε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ…

«Θα μπει ή όχι;», «Γιατί αργούμε τόσο;», «Κανένα νεότερο ρε παιδιά;», «Καθυστερούμε, τι γίνεται;», είναι κάποιες από τις καθημερινές ερωτήσεις που φτάνουν στο panathinaikos24.gr, ειδικά τις τελευταίες μέρες, με τον κόσμο να ανυπομονεί να δει τι μέλλει γενέσθαι, αγνοώντας, βέβαια, ότι όταν μιλάμε για deals τέτοιου επιπέδου, οι εξελίξεις δεν τρέχουν από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Απαιτούνται βήματα, μελέτες, στρατηγικές κτλ.

Ας δούμε, λοιπόν, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε…

1.Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μελετά εδώ και κάμποσες μέρες τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με τον υποψήφιο επενδυτή από την Κίνα. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να γίνει διαφορετικά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για κάποιον από άλλη χώρα, που δεν γνωρίζει και πολλά στοιχεία. Ποτέ κανείς επιχειρηματίας δεν έβαλε τα «ζεστά» του λεφτά, δίχως να έχει λεπτομερέστατη ανάλυση των δεδομένων… 2.Σε πρόσφατη επικοινωνία του panathinaikos24.gr με τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. «Τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, όλα θα γίνουν γνωστά», μας είπε. Το ρεπορτάζ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

3. Δεν είναι διπλωματικό, αλλά η απόλυτη αλήθεια. Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες εισόδου του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ είναι μοιρασμένες. Οσο δεν διαρρέεται τίποτα από τις δυο πλευρές, σεβόμενοι άπαντες τη ρήτρα εμπιστευτικότητας, ο, τιδήποτε περισσότερο γράψουμε ή πούμε θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο.

4.Το πιθανότερο σενάριο είναι στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ να κάνει συνέντευξη Τύπου και να ενημερώσει τι ακριβώς θα συμβεί.

5. «Υπάρχει περίπτωση να μπει στην ΠΑΕ το καλοκαίρι και όχι τώρα;». H απάντηση είναι «Ναι, υπάρχει…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ