ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι «τρέχει» με Ολσεν και Λαγό

Τη στιγμή που οι πιθανότητες για δανεισμό του Πάτρικ Ολσεν από την Ιντερ είναι αυξημένες, ο Τάσος Λαγός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου του.

Τι «τρέχει» με Ολσεν και Λαγό

Εβδομάδα εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που «τρέχει» για τον Πάτρικ Ολσεν, αλλά και τον Τάσο Λαγό, δυο παίκτες που, πάνω – κάτω, αγωνίζονται στην ίδια θέση (6-8). Για τον Δανό μέσο της Ιντερ, οι πιθανότητες να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα είναι αυξημένες.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Νταμπίζας είχε βρεθεί στο Μιλάνο για να συζητήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα και αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι υπέρ της απόκτησης του παίκτη. Ο δανεισμός θα αφορά εξάμηνη διάρκεια, με προοπτική ανανέωσης για ένα χρόνο.

Σε ό, τι αφορά τον Λαγό, εκεί που το θέμα φαινόταν ότι θα είχε αίσιο τέλος, δείχνει να «παγώνει». Κι αυτό γιατί ο παίκτης αργεί να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής κοιτάζει την προοπτική του εξωτερικού και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες, αλλά όσο περνάει ο καιρός και ο Λαγός δεν απαντά, τότε θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.