ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Είναι άρρωστο»! ( video)

Τι λέει ο Γιάννης Αλαφούζος στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά «Looking For Athens» του Ερίκ Καντονά για τον Ολυμπιακό και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε, επίσης, δηλώσεις των Σισέ, Σεϊταρίδη και Ελευθεράκη!

Αλαφούζος: «Είναι άρρωστο»! ( video)

Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής του Canal + Sport είναι αφιερωμένο στο ντέρμπι «αιωνίων» στην Ελλάδα, σε μια εξαιρετική δουλειά από το γαλλικό κανάλι. Προβλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε τι είπαν μερικοί από τους πρωταγωνιστές

Αλαφούζος: «Είναι άρρωστο»

«Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα 13 πρωταθλήματα το οποίο είναι άρρωστο. Είναι απίστευτα τα όργια που γίνονται με την διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι απίστευτα. Έχουμε περιπτώσεις όπου σε διαιτητή, ο οποίος σφύριξε κατά την εκτίμηση του Ολυμπιακού εις βάρος του μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και έπαψε να είναι διαιτητής. Έχουν δείρει διαιτητές και όλα περνάνε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σεϊταρίδης: «Φοβήθηκα στη Ριζούπολη»

Για το περσινό παιχνίδι:

«Την Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε να δώσουμε φέτος μια μικρή χαρά στον κόσμο μας, γιατί τους έχουμε στενοχωρήσει, τους έχουμε απογοητεύσει, βέβαια καταλαβαίνουν και αυτοί τα προβλήματα που έχει η ομάδα αλλά είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε να τους δώσουμε χαρά».

Για το ματς της Ριζούπολης:

«Εκεί πραγματικά φοβήθηκα γιατί είχανε μπει στα αποδυτήρια κάποιοι άνθρωποι της αντίπαλης ομάδας, μας εκφόβισαν, μας είπαν κάποια πράγματα. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έβλεπες να μας σημαδεύουν με διάφορα πιστόλια, πετούσαν φωτοβολίδες, μπουκάλια, πετάγανε μαχαίρια μέσα. Εννοείται ότι θα φοβηθείς. Δεν γίνεται να πηγαίνεις να πάρεις την μπάλα και να σου πετάνε μαχαίρια ή να βλέπεις τον άλλο να σε σημαδεύει με το όπλο και να σου πετάει φωτοβολίδες».

Για την κατάκτηση του Euro στην Πορτογαλία:

«Να σου πω την αλήθεια όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσο μεγάλο ήταν αυτό που καταφέραμε. Στην αρχή ήταν σαν ένα τουρνουά, πήγαμε παίξαμε, δεν είχαμε καταλάβει το μέγεθος του κατορθώματος, τώρα το καταλαβαίνουμε».

Ελευθεράκης: «Το Γουέμπλεϊ ξεσήκωσε»

«Με τον ερχομό του μεγάλου σε μέγεθος ανθρώπου πάνω από όλα και παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή κ. Πούσκας άλλαξαν τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Μας έδωσε την αυτοπεποίθηση να πιστέψουμε πόσο καλοί ποδοσφαιριστές είμαστε ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε την πόρτα της Ευρώπης.

Το να φτάσουμε να παίξουμε ένα τελικό στο Γουέμπλεϊ με τον Άγιαξ ήταν σαν ένας ξεσηκωμός όλου του ελληνικού λαού. Βγήκε ο κόσμος έξω από την καταπίεση που ένιωθε εκείνα τα χρόνια. Το αποκορύφωμα είναι ότι χάνοντας από τον Άγιαξ είχαν το θράσος οι διοικούντες τότε που ήταν στρατιωτικοί να μας βάλουν και πρόστιμο γιατί χάσαμε».

Σισέ: «Είναι τρέλα»

«Είναι τρέλα, ένα ιδιαίτερο ματς και νιώθεις όλη αυτήν την ενέργεια. Θυμάμαι 2.000 κόσμο στο αεροδρόμιο να με περιμένει. Ήταν έκπληξη για μένα. Σκέφτηκα ότι για κάποιον άλλον είναι εδώ αλλά τελικά ήταν για μένα. Ένιωσα την τρέλα τους από την πρώτη στιγμή».

Looking For Athenes from KAMARA Oumar on Vimeo.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.