ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με 17.700 πιστούς!

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και 17.700 οπαδούς του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Με 17.700 πιστούς!

Αυτά αποφασίστηκαν, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη λήψη μέτρων ασφαλείας του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τη λήψη μέτρων ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, τη Δευτέρα 20/1/2014 και ώρα 7.30μ.μ στο ΟΑΚΑ. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ.Γιώργος Ζαφειρόπουλος, με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ.Γιώργος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.κ. Γιώργος Μοιρέας και Μιχαήλ Γεωργαντής, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ Χρήστος Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ κ.Δημήτρης Βαλασιάδης και ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ κ.Κωνσταντίνος Αγγέλου.

Κατόπιν της σύσκεψης αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!
Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες! 12.818 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια

-Θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β και 107β.

-Θα συμπτυχθούν κατά οχτώ (8) σειρές καθισμάτων επί τριάντα οχτώ (38) θέσεων το πτυσσόμενο τμήμα των κερκιδων 134β, 136β και 138β.

-Θα απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα.

-Δεν θα υπάρχει μεγαφωνική εγκατάσταση όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού.

-Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα «Γ»

-Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα γίνει μεμονωμένα χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο και τρεις ζώνες περιμετρικά του κλειστού του ΟΑΚΑ όπου θα αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο σε φιλάθλους που θα φέρουν πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

-Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους μαζί με το εισιτήριο που θα κατέχουν.

-Οι Θύρες του κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 5μ.μ της Δευτέρας 20/1/2014.

-Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας πλην εκείνων του ΕΣΑΚΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ