ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Παναθηναϊκός είμαστε…»

Νίκες και μόνο νίκες το σύνθημα του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών που εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ μίλησε και για τον Μπαϊράμι.

Αναστασίου: «Παναθηναϊκός είμαστε...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και την απόδοση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι: «Επειδή μπορεί να συμβεί το απρόβλεπτο, δώσαμε μεγάλη έμφαση στην άμυνα μας. Είχαμε κάποιες ελλείψεις και δώσαμε χρόνο σε παιδιά από την ακαδημία. Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δουλέψει σε μεγάλο βαθμό στην ανασταλτική μας λειτουργία και με προσήλωση, σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να ανταποκριθούμε.

Καταφέραμε να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε μεγάλη πίεση, αν και σε δύο φάσεις ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε σκοράρει και το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη. Ωστόσο, θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το ρυθμό, δεν προβληματιστήκαμε και νικήσαμε δίκαια. Κρατάμε την πρόκριση, συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, με στόχο να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους, όμως τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θες. Είχαμε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών: «Πρέπει να δούμε στην προπόνηση σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες, όπως ο Μέντες και ο Λαγός. Ευτυχώς ο Μπαϊράμι έπαιξε χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Έχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας, θα δούμε πως θα πάνε οι τραυματίες και θα κινηθούμε ανάλογα. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο σύνολο και όχι μεμονωμένα στους ποδοσφαιριστές. Θα δω ποιους θα έχω στη διάθεση μου και θα επιλέξω την ενδεκάδα».

Για την κατάσταση του Μπαϊράμι: «Ο Εμίρ τις τελευταίες μέρες έκανε προπόνηση με την ομάδα και θέλουμε να τον βάλουμε μέσα γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Το ότι αγωνίστηκε 55-60 ήταν σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...