Με 17.700 πιστούς!

Διονύσης Δεσύλλας
15.01.2014 | 16:35
Με 17.700 πιστούς! | Panathinaikos24.gr

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και 17.700 οπαδούς του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Αυτά αποφασίστηκαν, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη λήψη μέτρων ασφαλείας του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τη λήψη μέτρων ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, τη Δευτέρα 20/1/2014 και ώρα 7.30μ.μ στο ΟΑΚΑ. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ.Γιώργος Ζαφειρόπουλος, με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ.Γιώργος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.κ. Γιώργος Μοιρέας και Μιχαήλ Γεωργαντής, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ Χρήστος Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ κ.Δημήτρης Βαλασιάδης και ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ κ.Κωνσταντίνος Αγγέλου.

Κατόπιν της σύσκεψης αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

-Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια

-Θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β και 107β.

-Θα συμπτυχθούν κατά οχτώ (8) σειρές καθισμάτων επί τριάντα οχτώ (38) θέσεων το πτυσσόμενο τμήμα των κερκιδων 134β, 136β και 138β.

-Θα απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα.

-Δεν θα υπάρχει μεγαφωνική εγκατάσταση όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού.

-Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα «Γ»

-Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα γίνει μεμονωμένα χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο και τρεις ζώνες περιμετρικά του κλειστού του ΟΑΚΑ όπου θα αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο σε φιλάθλους που θα φέρουν πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

-Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους μαζί με το εισιτήριο που θα κατέχουν.

-Οι Θύρες του κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 5μ.μ της Δευτέρας 20/1/2014.

-Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας πλην εκείνων του ΕΣΑΚΕ.

 

Ενότητες