ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μπαϊράμι είναι εδώ!

Ύστερα από 3,5 μήνες απουσίας, ο Εμίρ Μπαϊράμι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κι όλοι ελπίζουν να αποδειχθεί... χειμερινή μεταγραφή!

Ο Μπαϊράμι είναι εδώ!

Ήταν 29/09/2012 όταν αγωνιζόταν για τελευταία φορά ο Εμίρ Μπαϊράμι, στο τότε παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε περάσει σαν αλλαγή στο τέλος.

Έκτοτε πέρασαν 3,5 μήνες, ο Σουηδός άσος έκανε επέμβαση για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και σήμερα επέστρεψε ξανά στην δράση για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό!

Στον επαναληπτικό με τον Ηρακλή Ψαχνών πήρε φανέλα βασικού από τον Γιάννη Αναστασίου και αγωνίστηκε για 57 λεπτά, δείχνοντας βέβαια πως είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο ελπίζουν ο παίκτης να ΄χει αφήσει πίσω του για τα καλά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και να δείξει την κλάση του με την πράσινη φανέλα, βοηθώντας κι αυτός στην επίτευξη των φετινών στόχων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...