ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Καταλύτης” ο Λαγός

Μειώνεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Όλσεν από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πιθανότητες παραμονής του Τάσου Λαγού για ακόμα 3 χρόνια αυξάνονται καθημερινά!

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από το ραντεβού το οποίο θα έχει ο Nίκος Νταμπίζας με τον εκπρόσωπο του Τάσου Λαγού.

Λόγω του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών η τελική επαφή του Νταμπίζα με τον Λαγό και τον εκπρόσωπό του θα γίνει σήμερα, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια με αύξηση των αποδοχών του, που έχει σήμερα, αλλά χωρίς να ξεπερνάει το πλαφόν, που υπάρχει από την διοίκηση για τα συμβόλαια των παικτών, της δικής του φουρνιάς, που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Το θέμα του Λαγού είναι και ο λόγος, που έχει παγώσει η ιστορία του Δανού αμυντικού μέσου Ολσεν .

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι προφανές, ότι αν όλα πάνε καλά και σήμερα, η το πολύ αύριο έχει αίσιο τέλος το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάσου Λαγού, τότε θα παγώσει το θέμα του Ολσεν, αφού αγωνίζεται σε μία θέση, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Μέντες και τον Λαγό και σαν τρίτη λύση μπορεί να υπολογίζει τον Χρήστο Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...