Ο νεαρός άσος των Πατρινών παίρνει για πρώτη φορά φέτος ευκαιρίες, έχοντας 11 συμμετοχές στη Football League κι όσο να ‘ναι έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό κι άλλωστε η Παναχαϊκή θέλει να δανειστεί τους Αποστολόπουλο και Μουζακίτη.

Το ταξίδι των Νταμπίζα, Σαραβάκου στην Πατρα συνδυάστηκε με την περίπτωση του Πλέγα, που αποτελέι το next best thing της Παναχαϊκής. Και μπορεί να θεωρείται «κλεισμένος» από το τριφύλλι, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε να βάλει ένα φρένο στη συγκεκριμένη μεταγραφολογία.

«Δεν ισχύει. Το αντίθετο γίνεται. Εμείς ενδιαφερόμαστε για παίκτες του Παναθηναϊκού. Η επίσκεψη των Σαραβάκου – Νταμπίζα έγινε με σκοπό να δουν αν μπορούν να χωρέσουν στην ομάδα μας κάποιοι παίκτες τους. Είναι δυνατόν η Παναχαϊκή να δώσει ένα παιδί 16,5 ετών; Εμείς κοιτάμε να μην φεύγουν από εδώ. Αν ήθελαν τον Πλέγα θα έπαιζε βασικός και όχι τώρα που μπήκε για λίγο. Αστειότητες όσα γράφτηκαν», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Patragoal.gr».

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση γιατί ο παίκτης σίγουρα ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ως μελλοντική επένδυση…