ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Πλέγα, αλλά…

Μπορεί τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή για τον 17χρονο Κώστα Πλέγα, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε κατηγορηματικά μια τέτοια κίνηση.

Θέλει Πλέγα, αλλά...

Ο νεαρός άσος των Πατρινών παίρνει για πρώτη φορά φέτος ευκαιρίες, έχοντας 11 συμμετοχές στη Football League κι όσο να ‘ναι έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό κι άλλωστε η Παναχαϊκή θέλει να δανειστεί τους Αποστολόπουλο και Μουζακίτη.

Το ταξίδι των Νταμπίζα, Σαραβάκου στην Πατρα συνδυάστηκε με την περίπτωση του Πλέγα, που αποτελέι το next best thing της Παναχαϊκής. Και μπορεί να θεωρείται «κλεισμένος» από το τριφύλλι, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε να βάλει ένα φρένο στη συγκεκριμένη μεταγραφολογία.

«Δεν ισχύει. Το αντίθετο γίνεται. Εμείς ενδιαφερόμαστε για παίκτες του Παναθηναϊκού. Η επίσκεψη των Σαραβάκου – Νταμπίζα έγινε με σκοπό να δουν αν μπορούν να χωρέσουν στην ομάδα μας κάποιοι παίκτες τους. Είναι δυνατόν η Παναχαϊκή να δώσει ένα παιδί 16,5 ετών; Εμείς κοιτάμε να μην φεύγουν από εδώ. Αν ήθελαν τον Πλέγα θα έπαιζε βασικός και όχι τώρα που μπήκε για λίγο. Αστειότητες όσα γράφτηκαν», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Patragoal.gr».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση γιατί ο παίκτης σίγουρα ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ως μελλοντική επένδυση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.