ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε έκθεση ο Αναστασίου

Το Μέγαρο Μουσικής επισκέφτηκε ο Γιάννης Αναστασίου, όπου πραγματοποιήθηκε μια έκθεση γάμου και βάφτισης.

Σε έκθεση ο Αναστασίου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα και επισκέφτηκε μια έκθεση γάμου και βάφτισης στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης συναντώντας γνωστούς και φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Μάνος Γιαννουλάκης, F&B Manager του Civitel Olympic & Civitel Attik Hotels με τον οποίο έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ