ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Αθώοι οι 21 φίλαθλοι

Αθωώθηκαν οι 21 φίλοι του Παναθηναϊκού, στους οποίους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, κατά την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου.

Αθώοι οι 21 φίλαθλοι

Οι κατηγορίες και στη συνέχεια οι συλλήψεις είχαν να κάνουν για ρίψη φωτοβολίδας στον προαύλιο χώρο της ΓΑΔΑ. Όπως γράψαμε, οι συλληφθέντες κρίθηκαν αθώοι από τη δικαιοσύνη και αποδεικνύεται ότι η όλη… επιδρομή της αστυνομίας ήταν για λόγους εντυπώσεων και όχι ουσίας. ΕΛΑΣ το μεγαλείο σου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE