ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να τελειώνουμε, εγώ δεν παίζω σκάκι online»! (video)

Αυτή ήταν μια από τις ατάκες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κόντρα με τους αδελφούς Αγγελόπουλου, όταν οι τελευταίοι άρχισαν ξανά τις διαμαρτυρίες, κατά την κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι. Διαβάστε αναλυτικά…

«Να τελειώνουμε, εγώ δεν παίζω σκάκι online»! (video)

Χριστοδούλου, Σχινάς, Αναστόπουλος είναι η τριάδα των διαιτητών, με τους ερυθρόλευκους, για μια ακόμη φορά να διαμαρτύρονται…

Με την έναρξη της διαδικασίας οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη εξαίρεση των τριών διαιτητών (Κορομηλάς, Πηλοίδης, Φούφης) για την κλήρωση του ντέρμπι της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΕΔ της ΕΟΚ ζήτησε εξηγήσεις!

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!
Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια! 45.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε σε βίντεο κάποια απ’ αυτά που έγιναν

«Αποκλείσατε τρεις διεθνείς διαιτητές μπορείτε να μας πείτε το λόγο;», ρώτησε για να παρέμβει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζητώντας την επίσπευση της διαδικασίας: «παρακαλώ πιο σύντομα γιατί έχουμε και δουλειές. Γιατί δεν ρωτάτε τους εκπροσώπους σας στην κλήρωση να σας απαντήσουν. Εδώ είναι ο κ. Σκινδήλιας. Επρεπε να είχατε ενημερωθεί»…

Το προεδρείο παρακάλεσε τον κ. Αγγελόπουλο να μην προχωρήσει η διαδικασία με αντεγκλήσεις, όμως εκείνος συνέχισε, πράττοντας το αντίθετο…

«Εγώ υποβάλλω ένα ερώτημα στο προεδρείο. Θέλετε να απαντήσετε ή θα απαντήσει ο κ. Γιαννακόπουλος για εσάς; Σας ρωτώ. Για ποιο λόγο αποκλείσατε τους διαιτητές;».

«Ετσι αξιολογήσαμε Είναι ένα παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας και έτσι αξιολογήσαμε », απάντησε το προεδρείο.

Γ. Αγγελόπουλος: «Το έχετε ξανακάνει ποτέ; Εχετε ξανακόψει κάποιον άλλο; Να σας πω εγώ γιατί το κάνατε. Γιατί αυτοί οι τρεις είχαν το θάρρος και το σθένος να γράψουν αυτά που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος. Το είχατε ξανακάνει στα Play Offs;».

Προεδρείο: «Ναι»

Γ. Αγγελόπουλος:  «Χάσατε την αξιοπιστία που είχατε, μας κοροϊδεύετε, λέτε ψέματα. Αποφασίσατε να κόψετε μόνοι σας τρεις διαιτητές».

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία…»

Γ. Αγγελόπουλος: «Θα μας πείτε και για το παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ; Εσείς κάνετε μια κλήρωση μόνοι σας, τι μας φωνάζετε. Βάσει κανονισμού κάνετε ότι θέλετε και κλήρωση και ορισμό ότι θέλετε κάνετε. Πως αξιολογείτε τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ; Θέλω μια αξιολόγηση».

Προεδρείο: «Θεωρώ ότι δεν υπήρχε πρόβλημα».

Γ. Σκινδήλιας: «Επεσε μια φωτοβολίδα και οι διαιτητές δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα, έγινε σωστά ή λάθος;»

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί όξυνση και να φανατίσετε τον κόσμο. Έχει σημασία που έπεσε η φωτοβολίδα; Εσείς προσπαθείτε ή να διακοπεί το παιχνίδι ή να μην γίνει καθόλου».

Π. Αγγελόπουλος: «Έχουμε άδικο; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μας; Εμείς αύριο το πρωί με τον κ. Γιαννακόπουλο θα πάμε στον εισαγγελέα για να μας κάνει συστάσεις».

Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η όξυνση. Εσείς θέλετε να πείτε ότι ο διαιτητής είδε τη φωτοβολίδα και δεν την έγραψε. Αυτή είναι η τακτική σας να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι αποφασίσατε. Για μια φωτοβολίδα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός; Μήπως δύο φορές που διακόπηκε ο αγώνας έπεσε μια φωτοβολίδα; Που έπεφταν μαχαίρια σε αστυνομικό; Θυμάστε που εσείς παρακαλούσατε τον κόσμο; Μήπως θυμάστε;

Το θέμα σας ήταν να τιμωρηθεί άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός, το είδαμε, αυτή είναι η τακτική σας όχι να παίξετε μπάσκετ»

Σκινδήλιας: «Εχετε μάθει να σας χαϊδεύουν και να σας προστατεύουν. Η τακτική η δική μας είναι η ισονομία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Μη μιλάτε εσείς».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αφού θέλετε να σας τα πω στον πληθυντικό. Απευθύνεστε και μιλάτε για ένα ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όχι για κάποιο προσωπικό σας θέμα. Αν έχετε κάποιο προσωπικό πείτε ότι θέλετε»

Σκινδήλιας: «Ο κανονισμός λέει ότι τιμωρούνται με 45 μέρες που δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα που έχει γίνει; Το ξέρετε, επομένως ο Αναστόπουλος με τον οποίο ξεκινήσατε δεν πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας να είναι εδώ».

Δ. Γιαννακόπουλος: Τελειώνετε. Σας παρακαλώ έχουμε και δουλειές. Εμείς δεν παίζουμε online σκάκι.  Αυτά να τα πείτε αύριο το πρωί στους αθλητικούς εισαγγελείς».

Κορομηλάς: «Σας παρακαλώ, εδώ υπάρχουν άλλες 12 ομάδες. Μιλάτε μόνο εσείς, να τις σεβαστείτε».

Σκινδήλιας: Δεν έχουμε ακούσει κάποιο παράπονο από τις άλλες ομάδες αν και ο κ. Σκαραφίγκας έκανε κάποιο παράπονο για τη διαιτησία».

Κορομηλάς: «Επειδή τα είπε ο κ. Σκαραφίγκας δεν πάει να πει ότι είχε και δίκιο»

Ζαβλανός: «Δεν είδα τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελευσίνα. Πώς να καλέσω έναν διαιτητή και να τον τιμωρήσω;»

Π. Αγγελόπουλος: «Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Εγώ μπορώ να σας πω τι είπε συγκεκριμένος διαιτητής στον Υπουργό»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Είναι φοβερό αυτό. Το τι λένε οι Υπουργοί με τους διαιτητές μόνο οι κ. Αγγελόπουλοι μπορούν να το γνωρίζουν»

Μ. Παπαδόπουλος: «Εχετε θέσει θέμα για τρεις διαιτητές. Πείτε μας ποιοι είναι».

Γ. Αγγελόπουλος: «Είναι αυτοί που έχουμε γράψει στην ανακοίνωση».

Μ. Παπαδόπουλος: «Εσείς κάθε δύο μέρες βγάζετε ανακοίνωση. Μπορεί να μας ξεφύγει και καμία. Πείτε ποιοι είναι οι διαιτητές. Αλλά αυτή είναι η προπαγάνδα σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο ένας απ’ τους διαιτητές είναι αυτός που όταν είχε εισβάλλει στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ ο κ. Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι αυτός είχε εφεύρει την αλητεία».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αυτά είναι δικά σας».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ξέρω και εγώ να πετάω λάσπη. Εσείς προσπαθείτε να κάνετε ότι μπορείτε για να διακοπεί ο αγώνας. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του κ. Μπαρτζώκα, του κ. Σπανούλη, των αντιπροέδρων σας. Σας έχει καταλάβει πλέον όλη η Ελλάδα».

Γ. Αγγελόπουλος: «Κατά διαβολική σύμπτωση από αυτούς τους διαιτητές έχουμε χάσει τίτλους. Δεν συμφωνείς Δημήτρη;»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ας τελειώνουμε με τη διαδικασία και ας κάτσουν μετά μέχρι το βράδυ οι κ. Αγγελόπουλοι να πουν ότι θέλουν με τους διαιτητές. Εγώ θέλω να φύγω έχω και δουλειές»

Κορομηλάς: «Επειδή οι κ. Αγγελόπουλοι ήρθαν για πρώτη φορά στη διαδικασία ας τους αφήσουμε να πουν τι θέλουν»

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο Φούφης σας προστάτευσε μετά το ντου που κάνατε στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι ο νόμος του ΟΑΚΑ, τον ξέρουμε. Και μετά οι διαιτητές άλλαξαν την κατάθεσή τους. Αυτοί οι διαιτητές είναι που τους έχουν στοχοποιήσει. Εγώ μιλάω για την αδιαφάνεια, εσείς δεν δίνετε λόγο σε κανένα. Λέτε αυτός έξω. Πείτε κάτι, πάχυνε, είναι αγενής, παίζει στοίχημα, είναι ντοπέ και γι’ αυτό είναι έξω. Παλιά τους λέγατε ντεφορμέ, τώρα τους λέτε έξω… Τεκμηρίωση, δεν έχετε για ποιο λόγο τους βγάζετε εκτός. Δεν απαντάτε σε αυτό, κάντε ότι θέλετε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο θα κάνετε. Ο, τι θέλετε. Δεν δίνετε λόγο σε κανέναν».

Κορομηλάς: «Σας λέω δεδομένα ότι οι διαιτητές μας είναι το εντιμότερο κομμάτι της κοινωνίας»

Π. Αγγελόπουλος: «Εμείς θέλουμε να μας εξηγείτε τους νόμους. Και στο παρελθόν έχετε προχωρήσει σε ορισμό. Για την περίπτωση του ορισμού ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί. Εμείς λέγαμε ναι. Κα μια και δύο φορές. Αλλος έλεηε όχι. Και για πρόπέρσι στον 5ο τελικό του 2012 στο ΣΕΦ είχε ειπωθεί αυτό».

Κορομηλάς: «Χαίρομαι που σας βλέπω να μιλάτε στον ενικό μεταξύ σας και θα ήταν καλό να συμφωνήσετε στο τι διαιτητές θέλετε. Δέκα, δύο, τρείς; Είναι πολύ καλό που έχετε οικειότητα μεταξύ σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία οικειότητα. Μιλάμε έτσι επειδή είμαστε κοντά στην ηλικία. Δεν στοιχειοθετείται καμία οικειότητα».

Ζαβλανός: «Θέλω να πω ότι είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό το πράγμα, με δημοσιογράφους και ανοικτές κληρώσεις διαιτητών».

Γ. Αγγελόπουλος: «Εγώ την άνοιξα αυτή τη διαδικασία; Εσείς την ανοίξατε, κλείστε τη».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω μια ερώτηση κ. Ζαβλανέ. Οι αντιεξουσιαστές που έκαναν τη ζημιά στο μαγαζί σας χθες το βράδυ βρέθηκαν;».

Κορομηλάς: «Δεν έχει να κάνει αυτό με τη διαδικασία».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ναι. Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους».

Γ. Αγγελόπουλος: «Οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει τη ζημιά στο μαγαζί του κ. Ρήγα μήπως βρέθηκαν. Που ήταν πρωτοσέλιδο στην Πράσινη. Μήπως βρέθηκαν;».

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε σαφή απάντηση για την εξαίρεση των τριών διαιτητών…

Ζαβλανός: «Θα σας πω εγώ. Ο κ. Κορομηλάς υπάρχουν επίσημα έγγραφα ότι από τις 20 έως τις 20 του μηνός θα είναι στην Ινδία, ο κ. Πηλοίδης, 20-22 θα βρίσκεται στο εξωτερικό για αγώνα και ο κ. Φούφης έπαιξε την περασμένη εβδομάδα τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον παίξει ξανά».

Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως αυτοί οι διαιτητές ήταν που είχαν πάει και στο Las Palmas στο σεμινάριο της FIBA. Αφήστε το αυτό το θέμα να πάει στο διάολο».

Κορομηλάς: «Να ρωτήσετε τη FIBA. Αυτά τα ξέρει και ο κ. Σκινδήλιας, μπορεί να σας τα πει. Οντως ισχύουν αυτά που λέγονται».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τους τρεις διαιτητές».

Μ. Παπαδόπουλος: «Μισό λεπτό να ρωτήσω κάτι. Οταν ο Σπανούλης έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Διαμαντίδη ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Ευρώπης, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα υπάρχει, δηλαδή;».

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης για όλα τα ματς της 14ης αγωνιστικής ο Γ. Αγγελόπουλος ζήτησε να ειπωθεί η σειρά των διαιτητών.

Κορομηλάς: «Οπως είπα και πριν, Χριστοδούλου πρώτος, Σχινάς δεύτερος, Αναστόπουλος τρίτος».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ναι το ξέρω, απλά συνηθίζετε να αλλάζετε τη σειρά και γι’ αυτό ήθελα να ρωτήσω».

Κορομηλάς: «Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Και τώρα μπορείτε να αποχωρήσετε αν θέλετε, να μείνουμε εμείς οι φτωχοί συγγενείς».

Γ. Αγγελόπουλος: «Αυτά τα περί φτώχειας θα τα βρει το ΣΔΟΕ»

Κορομηλάς: «Αφήστε το αυτό απ’ έξω γιατί αν το ΣΔΟΕ ψάξει τα πάντα μέχρι το κόκκαλο θα γίνει χαμός».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Μπορεί ο δεύτερος ή ο τρίτος διαιτητής σε ένα αγώνα να τον διακόψει ή μόνο ο πρώτος έχει δικαίωμα να το κάνει;».

Κορομηλάς: «Μόνο ο πρώτος».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τότε ο κ. Σχινάς γιατί διέκοψε τον αγώνα κυπέλλου ενώ δεν ήταν πρώτος διαιτητής. Διεκόπη το ματς για ένα καπνογόνο, ενώ στο ΣΕΦ πέρσι έφτασε μια παρά τέταρτο το βράδυ για να τελειώσει το ματς».

Γ. Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ μόνο άδειασε. Μήπως εκτελούσαν άνωθεν εντολές;».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...