ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΝ.ΚΙ: «Να μπει ένα τέλος»

Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" εξέδωσε ανακοίνωση για την αθώωση όλων των συλληφθέντων...

ΠΑΝ.ΚΙ: «Να μπει ένα τέλος»

H ανακοίνωση

“Το Παναθηναϊκό κίνημα με την από 05/01/2014 ανακοίνωση του μετά την άδικη σύλληψη 21 οπαδών στο κεντρικό σύνδεσμο της θύρας 13 είχε ενημερώσει το κόσμο του Παναθηναϊκού ότι η καταδρομική επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μόνο για λόγους εντυπώσεων και ότι δεν υπήρχε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για να σταθούν οι κατηγορίες.

Την ίδια στιγμή που ισοβίτες τρομοκράτες, πολιτικά λαμόγια, επιχειρηματίες καταχραστές δημοσίου χρήματος κάνουν βόλτες μεταξύ κολωνακίου και Μαλαισίας η στοχοποίηση στο κόσμο της ομάδας μας συνεχίζεται.

Ευτυχώς που η οριμότητα και η ψυχραιμία στο κόσμο του Παναθηναϊκού έχουν βοηθήσει και έχουν αποτρέψει τα χειρότερα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευτυχώς που η Ελληνική δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της.

Ας μπει επιτέλους ένα τέλος στις άδικες και αναίτιες επιθέσεις που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα αντίθετα δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα σε μια κοινωνία μου μαστίζεται από την φτώχεια και την ανεργία”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.