ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απαντάει μέχρι τη Δευτέρα ο Λαγός

Εγινε σήμερα νέα επαφή Νταμπίζα – Λαγού, με τον παίκτη να απαντάει στην πρόταση του Παναθηναϊκού το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Απαντάει μέχρι τη Δευτέρα ο Λαγός

Οι συζητήσεις έγιναν υπό εξαιρετικό κλίμα. Εκτός από το οικονομικό, συζητήθηκαν και τα γενικότερα οφέλη που θα έχει ο νεαρός άσος αν συνεχίσει να φορά τη φανέλα του «τριφυλλιού», σε μια περίοδο που παίρνει ευκαιρίες και δείχνει, φυσικά, βελτίωση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν τέθηκε θέμα αύξησης της πρόσφατης προσφοράς. Αύριο, επίσης, είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Αποστολόπουλου στην Παναχαϊκή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...