ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάρι: «Καλά προετοιμασμένοι»

Ο Ραμέλ Κάρι σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το αυριανό παιχνίδι με την Εφες, ενώ ευχήθηκε να γίνει ένα καλό ματς αύριο στο ΟΑΚΑ.

Κάρι: «Καλά προετοιμασμένοι»

 Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στο ΤΟΡ 16 κάθε ματς είναι κρίσιμο. Πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως πρώτα, τα οποία μας έφτασαν στο 2-0. Ευελπιστώ σε ένα καλό ματς εδώ στο Ο.Α.Κ.Α.», είπε αρχικά, για να προσθέσει σε ότι αφορά την Εφές: «Ίσως παρουσιαστεί διαφορετική η Εφές, λόγω της ελληνικής φιλοσοφίας του νέου προπονητή της. Αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε και το κάνουμε σωστά, θα είμαστε καλά».

Tέλος, μίλησε και για την δική του δουλειά που ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα… «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ευελπιστώντας να έχει θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδος. Αλλά μιλάμε για μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίες προσωπικότητες. Αν συνεχίσουμε το ίδιο, θα είμαστε καλά», ήταν τα λόγια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...