Μπάσκετ

Τώρα μιλάει το ΟΑΚΑ…

Τώρα μιλάει το ΟΑΚΑ…

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Top-16 της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στην «κόλαση» του ΟΑΚΑ την... ελληνική Εφές Αναντολού.

Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Εφές για την 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας (21:45, Panathinaikos24.gr, ΔΤ). Οι «πράσινοι» έχουν ήδη δύο νίκες και θέλουν να τριτώσει το καλό, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ για αρχή.

Φυσικά ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, αφού αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό και να σπρώξει –όπως μόνο αυτός ξέρει- τον Εξάστερο στη νίκη.

Προβλήματα στο στρατόπεδο των «πράσινων» δεν υπάρχουν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δούλεψε με όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία και επικεντρώθηκε στο πώς οι τελευταίοι θα διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας εστίασε επίσης στον έλεγχο του ρυθμού, θεωρώντας πως θα είναι ο παράγοντας ο οποίος θα καθορίσει και τον νικητή.

Όσον αφορά τους Τούρκους, με τον Αγγέλου στον πάγκο και τον Βασιλειάδη στο ρόστερ προέρχονται από δύο ήττες στην εκκίνηση του top-16 και λογικά ψάχνουν το «μπαμ» για να ξαναμπούν στο κόλπο…

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Σε 18 παιχνίδια μέχρι σήμερα, το τριφύλλι έχει την υπεροχή, έχοντας κερδίσει τα 12. Τελευταία ραντεβού τους πέρσι, ξανά στο Top-16 όπου οι ομάδες πήραν από ένα ροζ φύλλο αγώνα.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ