ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μονο όταν ζητήσουν δημόσια συγνώμη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε στην κλήση του αθλητικού εισαγγελέας, ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους, παρά μόνο όταν ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

«Μονο όταν ζητήσουν δημόσια συγνώμη»

Ο «ισχυρός άνδρας» πήγε να ακούσει όσα είχαν να του πουν οι εισαγγελείς, Αριστείδης Κορέας και Χαρίλαος Λακαφώσης. Ωστόσο, οι δυο τελευταίοι είχαν προγραμματίσει κοινή συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, δίχως οι ιδιοκτήτες των ομάδων να το γνωρίζουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ξεκάθαρο κατέστησε σαφή προς τους κ. Λακαφώση και Κορέα την αντίθεσή του με μια τέτοια συνάντηση, τονίζοντας εισαγγελείς ότι στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους θα καθίσει μόνο όταν οι τελευταίοι ζητήσουν συγγνώμη για όσα είχαν δηλώσει εναντίον του μετά τον τελικό του Κυπέλλου τον Φλεβάρη του 2013.

Ζήτησε, μάλιστα, να τον ενημερώσουν γα όσα επιθυμούν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα καθίζει μαζί με τους Αγγελόπουλους, παρά μόνο αν η συνάντηση γίνει υποχρεωτική.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κ.κ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης θα είχα εκφράσει εγκαίρως τις αντιρρήσεις μου. Άλλωστε έχω επαναλάβει ότι μετά τις προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις από την πλευρά τους σε βάρος μου, πέρσι, μετά τον τελικό του κυπέλλου, δεν πρόκειται να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν πρώτα δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη.

Χαιρετίζω την κίνηση των Αθλητικών Εισαγγελέων, βεβαίως και δεσμεύομαι δημοσίως ότι εγώ προσωπικά και η ΚΑΕ θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποδειχθεί τη Δευτέρα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στον κόσμο του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...