ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού έχρισε το «τριφύλλι» ξεκάθαρο φαβορί, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Λούδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο προπονητής της των «πράσινων» δήλωσε στο panathinaikos1908.gr : «Είναι ένας αγώνας που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Πανιώνιος από την αρχή της σεζόν είχε ως στόχο την παραμονή ενώ εμείς έχουμε στόχο τα play off. Μόνο η δική μας εμφάνιση μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα που έχουμε με το κολυμβητήριο συνεχίζεται και είναι το μειονέκτημα μας αλλά πιστεύω πως αυτό δεν θα επηρεάσει την απόδοσή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε την νίκη λόγω διαφοράς ποιότητας και δυναμικότητας των δύο ομάδων. Τα προβλήματα των τραυματισμών του Ζάχου (Αφρουδάκης) και του Φώσκολου είναι γνωστά πάνω από ένα μήνα τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ