ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φρούριο το ΟΑΚΑ»

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνάντηση.

«Φρούριο το ΟΑΚΑ»

Μετά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και το «ξέσπασμα», άνευ λόγου και αιτίας από τους αδελφούς Αγγελόπουλου χθες στην ΚΕΔ, άπαντες στον Παναθηναϊκό φροντίζουν για ομαλή διεξαγωγή στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μην «τσιμπήσουν» από τις όποιες προκλήσεις.

Ετσι, λοιπόν, μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο εισαγγελέα και τις διαβεβαιώσεις ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάνε όλα καλά στην εν λόγω αναμέτρηση, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των ογανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δυο πλευρές να συμφωνούν πως δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό όχι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε άλλα σημαντικά ματς της Ευρωλίγκας. «Το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι φρούριο», ειπώθηκε.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα γιατί έχουμε κατανοήσει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος από τον Ολυμπιακό που κάνει ότι μπορεί να για τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας μας», συμπλήρωσαν οι δυο πλευρές, κατανοώντας ότι τα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια «παίζονται» από την πειραϊκή ΚΑΕ δεν είναι ικανά για να «σπρώξουν» τον κόσμο σε ακραίες καταστάσεις.

loading...