ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φρούριο το ΟΑΚΑ»

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνάντηση.

«Φρούριο το ΟΑΚΑ»

Μετά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και το «ξέσπασμα», άνευ λόγου και αιτίας από τους αδελφούς Αγγελόπουλου χθες στην ΚΕΔ, άπαντες στον Παναθηναϊκό φροντίζουν για ομαλή διεξαγωγή στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μην «τσιμπήσουν» από τις όποιες προκλήσεις.

Ετσι, λοιπόν, μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο εισαγγελέα και τις διαβεβαιώσεις ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάνε όλα καλά στην εν λόγω αναμέτρηση, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των ογανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δυο πλευρές να συμφωνούν πως δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό όχι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε άλλα σημαντικά ματς της Ευρωλίγκας. «Το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι φρούριο», ειπώθηκε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα γιατί έχουμε κατανοήσει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος από τον Ολυμπιακό που κάνει ότι μπορεί να για τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας μας», συμπλήρωσαν οι δυο πλευρές, κατανοώντας ότι τα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια «παίζονται» από την πειραϊκή ΚΑΕ δεν είναι ικανά για να «σπρώξουν» τον κόσμο σε ακραίες καταστάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...