ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διήμερο σκάουτινγκ

«Κατασκοπεία» για τους Αναστασίου και Ρούτερ, οι οποίοι Πέμπτη παρακολούθησαν το παιχνίδι Καλλονή-ΟΦΗ και Παρασκευή τον αγώνα Καλλιθέας –Ολυμπιακού Βόλου.

Διήμερο σκάουτινγκ

Οι Αναστασίου και Ρούτερ έχουν αφιερωθεί τις δύο τελευταίες μέρες στο σκάουτινγκ καθώς την Πέμπτη παρακολούθησαν το παιχνίδι Καλλονής –ΟΦΗ και την Παρασκευή της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο εκτός απροόπτου. Πέρα από αυτά, οι δύο άνδρες παρακολούθησαν και νεαρούς παίκτες που πιθανόν θα τους απασχολήσουν στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...