ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Αρχισε να κυλάει ο τροχός»

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Γιάννης Καλμαζίδης, δείχνοντας τη φιλοσοφία του, μετά και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παμβοχαϊκού,

Καλμαζίδης: «Αρχισε να κυλάει ο τροχός»

«Αυτά τα παιχνίδια ήθελα να κερδίσω. Δεν κυνηγάμε τον Ολυμπιακό και τη Σύρο. Είναι διπλό το κέρδος από αυτά τα παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν ικανότητα και θέληση. Εκεί είναι το κλειδί, δεν έχω κάνει κάτι μαγικό», τόνισε, αρχικά, ο προπονητής του «τριφυλλιού» για να συμπληρώσει: «Ο κάθε παίκτης βοηθάει με τις ενέργειές του στους αγώνες, αλλά και μέσα στην εβδομάδα.. Αν δεν πίστευα πως θα κερδίσουμε δεν θα ερχόμουνα. Ακόμα έχουμε μεγάλη ανηφόρα. Απλά άρχισε να κυλάει ο τροχός. Κοιτάω πως δουλεύουμε στην προπόνηση και όχι την βαθμολογία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...