ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Αλέξανδρος Σαμαράς στο ΟΑΚΑ

Ενας υψηλός προσκεκλημένος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Αναντολού Εφές.

Ο Αλέξανδρος Σαμαράς στο ΟΑΚΑ

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδερφό του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς κάθισε δίπλα στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ και παρακολούθησε μαζί του την αναμέτρηση, απολαμβάνοντας τη βραδιά και την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό. Στο τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για τη φιλοξενία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ