ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Διαμαντίδη!

Λακωνική, αλλά άκρως αποθεωτική η δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Διαμαντίδη!

Για ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο… μαέστρος της ομάδας. Μοίραζε, σκόραρε, έπαιζε άμυνα, έκλεβε, έκανε τα πάντα!

Και φυσικά όλοι οι Παναθηναϊκοί… πίνουν νερό στο όνομά του. Πόσω μάλλον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού οι δύο άνδρες έχουν και εξαιρετικές σχέσεις.

Έτσι, με δήλωσή του στην «Πράσινη», ο διοικητικός ηγέτης του Εξάστερου αποθέωσε τον «3D», λέγοντας: «Όταν έχει κέφια ο Διαμαντίδης καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν μπορεί να μας κοντράρει».

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!
Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες! 13.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ