ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Επιστροφή στα “διπλα”»

O Ισπανός μπακ εξέφρασε την ανάγκη επιστροφής του Παναθηναϊκού στις εκτός έδρας νίκες, ενόψει του ματς με τη Βέροια και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας.

Νάνο: «Επιστροφή στα “διπλα”»

Οι δηλώσεις του Νάνο στη Nova:

Για τον αγώνα με την Βέροια:

“Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια γιατί είναι μία ομάδα όπου στην έδρα της μάχεται, τρέχει και τα δίνει όλα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να φέρουμε πίσω τους τρεις βαθμούς”.

Τι δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πάρει τη νίκη:

“Από το πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο δεν θα άλλαζα κάτι. Το μόνο που θα έπρεπε ήταν να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες των επιθετικών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να ξεκινήσουμε με πιο ένταση και νομίζω ότι η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα και θα τα καταφέρει”.

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού:

“Όπως έχουμε πει θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη πολλά να δώσει. Θα πρέπει να δώσουμε μάχη με τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς βαθμολογικά ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τον πέμπτο”.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...