Ερασιτέχνης

Εύκολο απόγευμα!

Εύκολο απόγευμα!

Επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία 18-6 του Πανιωνίου στα Ιλίσια, ο Παναθηναικός έκανε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της τετράδας που οδηγεί στα πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Παναθηναικός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση νίκη και προηγήθηκε 8-2 στα πρώτα λεπτά. Μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος, το “τριφύλλι” σκόραρε άλλες τόσες φορές κι έφτασε το δείκτη του σκορ στο εμφατικό 16-2.

Όπως είναι λογικό, οι “πράσινοι” χαλάρωσαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 18-6. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναθηναικός, ολοκληρώνει με επιτυχία τον πρώτο γύρο κι έπειτα από έντεκα αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη προνομιούχο θέση που αποτελεί κύριο στόχο της ομάδας του Κώστα Λούδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Δερμιτζάκης Δ., Πανταζόπουλος, Γεράνης 1, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Βυθούλκας, Ζώρζος 2, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος 1, Φούτρης, Μπαγαλτζής, Κούφαλης, Βέκος 1, Μανώλης, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ.

Παναθηναϊκός: Μπαμ με τον Νορβηγό Γιόνας Κβάλεν
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μπαμ με τον Νορβηγό Γιόνας Κβάλεν
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ