Ερασιτέχνης

Εύκολο απόγευμα!

Εύκολο απόγευμα!

Επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία 18-6 του Πανιωνίου στα Ιλίσια, ο Παναθηναικός έκανε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της τετράδας που οδηγεί στα πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Παναθηναικός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση νίκη και προηγήθηκε 8-2 στα πρώτα λεπτά. Μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος, το “τριφύλλι” σκόραρε άλλες τόσες φορές κι έφτασε το δείκτη του σκορ στο εμφατικό 16-2.

Όπως είναι λογικό, οι “πράσινοι” χαλάρωσαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 18-6. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναθηναικός, ολοκληρώνει με επιτυχία τον πρώτο γύρο κι έπειτα από έντεκα αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη προνομιούχο θέση που αποτελεί κύριο στόχο της ομάδας του Κώστα Λούδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Δερμιτζάκης Δ., Πανταζόπουλος, Γεράνης 1, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Βυθούλκας, Ζώρζος 2, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος 1, Φούτρης, Μπαγαλτζής, Κούφαλης, Βέκος 1, Μανώλης, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ.

Exit mobile version