ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πέτρες βρέχει μόνο στον δρόμο προς το ΣΕΦ»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε, με ανακοίνωσή της, στην επιστολή του Ολυμπιακού προς την αστυνομία, με την οποία ζητάει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Δευτέρας.

«Πέτρες βρέχει μόνο στον δρόμο προς το ΣΕΦ»!

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για “ανύπαρκτα γεγονότα” που φαντάζονται οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και για μάχη να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

H ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για μια ακόμη φορά, ανακαλύπτει ανύπαρκτα γεγονότα, που μόνο στη φαντασία των διοικούντων υπάρχουν, ώστε να ενισχύσουν τη μάχη των εντυπώσεων που προσπαθούν- χωρίς αποτέλεσμα βεβαίως- να κερδίσουν.

Έχουμε να επισημάνουμε δύο πράγματα.

Η αντίδραση των οπαδών προς παίκτες και Αταμάν: Δείτε τι έκαναν μετά το τέλος του αγώνα!
Η αντίδραση των οπαδών προς παίκτες και Αταμάν: Δείτε τι έκαναν μετά το τέλος του αγώνα! 52.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1. Πέτρες βρέχει μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ και ποτέ προς το ΟΑΚΑ.

2. Όσο κι αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν “ο νόμος του ΟΑΚΑ” που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφορά αποκλειστικά αγωνιστικά ζητήματα.

18 Ιανουαρίου 2014

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ