ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και «διπλό» και θέαμα!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις και κάνοντας μια τέτοια στη Βέροια, νίκησε 3-1 της τοπικής ομάδας, δημιουργώντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Με ανύπαρκτο πέναλτι ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Κορυφαίος ο Μπεργκ με ένα γκολ, δυο ασίστ.

Και «διπλό» και θέαμα!

Το ματς

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε η συγκεκριμένη φράση ταιριάζει γάντι στον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Οι «πράσινοι» κατάφεραν μόλις στην πρώτη του «επίσκεψη» στα αντίπαλα καρέ να ανοίξουν το σκορ, όταν, στο 2’, έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Κουτρουμπή, ο Μπεργκ «σέρβιρε» στον  Κλωναρίδη και αυτός σε κενή εστία, πλάσαρε για το 0-1.

Η απάντηση, όμως, της Βέροια ήταν σχεδόν άμεση, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Λιαχούδης «ανακάλυψε» πέναλτι σε βουτιά του Βέρντζου! Μ’ αυτόν τον τρόπο, η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 1-1 με τον Μπεν.

Από εκεί και πέρα, άρχισε ένας επιθετικός μονόλογος για το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι», έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που ήταν ταμπουρωμένη πίσω, είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας και εξαιρετική κυκλοφορία με τους Ατζαγκούν, Ζέκα, Πράνιτς να είναι σε καλή μέρα και τον Μπεργκ να βοηθάει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειτα από χαμένες ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, με ένα εντυπωσιακό γκολ. 34ο λεπτό: Γέμισμα του Νάνο, κεφαλιά – ασίστ του Μπεργκ, σουτ στην κίνηση του Ατζαγκούν και 1-2.

Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν ξανά ίδιο. Για την ακρίβεια, από το 65’ και μετά όταν ο Παναθηναϊκός, χωρίς φυσικά να απειληθεί, άρχισε να επιτίθεται ξανά για να φτάσει σε τρίτο γκολ. Τα κατάφερε, όταν ο Μπεργκ με ωραίο πλασέ «έγραψε» το τελικό 1-3, στο 68’.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια άνετη νίκη, με εξαιρετική εμφάνιση, ικανοποιώντας απολύτως τον Γιάννη Αναστασίου που ζητάει διάρκεια από τους παίκτες του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (62’ Γκονσάλβες), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος (62’ Καλτσάς), Μπαργκάν (79’ Κομόλοφ), Γεωργιάδης.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Σιόντης, Παυλίδης, Σισοκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης (77’ Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (89’ Δώνης), Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (67’ Μπαϊράμι), Νάνο, Ρισβάνης, Πράνιτς.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ντίνας.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.