ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Θύμισε Λεωφόρο η Βέροια

Ο, τι και να πει κανείς για τη φετινή στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στην ομάδα είναι λίγο.

Θύμισε Λεωφόρο η Βέροια

Περίπου 800 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας της Ημαθίας και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, από νωρίς η πόλη είχε πρασινίσει, με τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν βόλτες και να δηλώνουν την παρουσία τους.

Στο γήπεδο, ήταν ξανά εκπληκτικοί. Με φωνές, τραγούδια και παλμό έκαναν τους παρευρισκόμενους να στρέφουν πολλές φορές το βλέμμα τους προς το πέταλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE