ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομάδα Heavy Metal

Τι κι αν έπαιζε χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, τι κι αν ο διαιτητής Λιαχούδης φρόντισε να βάλει το χεράκι του, ώστε να μείνει η Βέροια μέσα στο ματς.

Ομάδα Heavy Metal

Τα κομάντος του Αναστασίου, φρόντισαν να επαναφέρουν γρήγορα την τάξη και με το ισχυρό μέταλλο που φέτος του διακρίνει, επιστρέφουν στην Αθήνα με ακόμα 3 πόντους στο σακούλι.

Η διαφορά μειώνεται και με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί ακόμα και την 2η θέση πριν τα πλει οφ.

Γράφω τις παραπάνω γραμμές, με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, όμως η εικόνα της ομάδας μας, μου δίνει ελπίδα και κίνητρο να στοχεύω ακόμα ψηλότερα…Έτσι έχουμε μάθει όλοι να είμαστε απαιτητικοί, ακόμα και τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι και το ρόστερ δεν μοιάζει με αυτά των περασμένων ετών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζουμε να έχουμε πίστη στην προσπάθεια όλων για το καλό τους Παναθηναϊκού μας και προσωπικά ευελπιστώ πως αν μπει στην εξίσωση του συνόλου και ο Μπαϊράμι μαζί με τον Πέτριτς τότε τα καλύτερα έρχονται.

Υ.Γ 1. Γιάννη Αναστασίου φτιάξε μια ομάδα που θα κερδίζει και τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Υ.Γ 2. Ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κάθε ματς, δώστε το 200% των δυνατοτήτων σας και σκοτώστε ποδοσφαιρικά πάντα κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζεται…. δεν σας χαρίστηκε κανείς και σε κανένα να μην χαριστείτε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...