ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξεσπάει στο ΟΑΚΑ! (photo)

H φωτογραφία τα λέει όλα! Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού ξεσπάει σε κραυγές πανηγυρισμού σε καλάθι του «τριφυλλιού» στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξεσπάει στο ΟΑΚΑ! (photo)

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, γνωστός για το πάθος του, πανηγυρίζει σαν τρελός, έχοντας δίπλα του τον Χρήστο Δώνη και κοντά του τους Κοτσόλη, Μέντες, Μπεργκ Λαγό, αλλά και Ζέκα, ο οποίος δεν σταμάτησε να τραγουδάει συνθήματα την ώρα του ματς!

Ολο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας το ντέρμπι και δείχνοντας ότι μια ομάδα συμπεριφέρεται έτσι όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE