ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πετάει» για Τουρκία ο Εξάστερος

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί για Τουρκία ο –πλήρης- Παναθηναϊκός για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε.

«Πετάει» για Τουρκία ο Εξάστερος

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν ήδη. Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ, με το τιμ και τους παίκτες να στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε.

Η προπόνηση έγινε με όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον Αργύρη Πεδουλάκη που έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για να σταματήσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Την Τετάρτη στις 12:30, ο Εξάστερος πετά από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Τουρκία, όπου θα γίνει και η τελευταία προπόνηση το απόγευμα, προτού δοθεί η «μάχη» την Πέμπτη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 3-0 στις πρώτες αγωνιστικές του Top-16 και με διπλό κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα, όχι μόνο για πρόκριση, αλλά και κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Απ’ την άλλη, οι προσεχώς αντίπαλοι είναι στο 0-3 και παίζουν την… ζωή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...