ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρασινίζει» ο Ολσεν!

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Δανός μέσος της Ιντερ, μετά το «πάγωμα» στις εξελίξεις με τον Λαγό.

«Πρασινίζει» ο Ολσεν!

Μετά τον Μλάντεν Πέτριτς, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του και αυτή αφορά τον Πάτρικ Ολσεν. Τον Δανό μέσο της Ιντερ, η περίπτωση του οποίου ήταν αποκλειστικά στο χέρι των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Από τη στιγμή που ο Τάσος Λαγός δεν απαντάει στην πρόταση ανανέωσης, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και μετά το καλοκαίρι είναι λίγες, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον Ολσεν.

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος θα μιλήσουν τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και ο νεαρός να πάρει τις βαλίτσες του και να πετάξει για Αθήνα.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 226.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δανεισμός του παίκτη θα είναι εξάμηνος με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό, άλλωστε, είχε συζητήσει και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους της Ιντερ, κατά την επίσκεψή του στο Μιλάνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.