ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Πρωτάθλημα στην ξιφασκία!

Ηταν 22 Ιανουαρίου του 1967 όταν ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το πρωτάθλημα στην ξιφασκία. Σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια.

Πρωτάθλημα στην ξιφασκία!

Ο Σύλλογος διέθετε σπουδαίος ξιφομάχους. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Γιάννης Χατζησαράντος, με τους «πράσινους» να αναδεικνύονται πρώτοι στο ομαδικό ξίφος ασκήσεως και σ’ αυτό της μονομαχίας.

Οι Γιάννης και Δημήτρης Χατζασαράντος, αλλά και οι Ιωαννίδης, Βγενόπουλος και Καπερώνης συμμετείχαν στην κατηγορία του ξίφους ασκήσεως.

Οσον αφορά στο ξίφος μονομαχίας συμμετείχαν οι Γιάννης, Μάρκος και Δημήτρης Χατζασαράντος, Ιωαννίδης, Βγενόπουλος, Καπερώνης και Ντουράκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...