ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή με Λαγό

Ο Τάσος Λαγός το ξανασκέφτηκε και σύμφωνα με πληροφορίες απαντάει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο.

Ανατροπή με Λαγό

Ο νεαρός παίκτης είχε στο «περίμενε» τους «πράσινους» γι αυτό και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πάγωσαν το θέμα, από τη στιγμή που δεν έπαιρναν απάντηση από τον 22χρονο. Εν τέλει, ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού τα έβαλε κάτω, το ξανασκέφτηκε και απαντάει θετικά σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, σύμφωνα με τη SportDay.

Στις χθεσινές επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και σήμερα ή αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις. Να θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Λαγό 80.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 90.000 για το δεύτερο και 100.000 για τον τρίτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...