ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν προλαβαίνει ο Μέντες

Ο Νταβίνε Μέντες χάνει σίγουρα το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δικέφαλο.

Δεν προλαβαίνει ο Μέντες

Αμφίβολος είναι και ο Κουτρουμπής, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση επίσης με πρόβλημα στο δικέφαλο. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ακολουθούν συνεχείς αγώνες και ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί.

Όσον αφορά στον Ζέκα, που δέχτηκε ένα χτύπημα με μπάλα στο πρόσωπο, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ