ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκό γεύμα

Με πρωτοβουλία των Νταμπίζα και Αναστασίου, η ομάδα του Παναθηναϊκού γευμάτισε την Πέμπτη, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου.

Παναθηναϊκό γεύμα

Οικογένεια ο φετινός Παναθηναϊκός μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Και οι «πράσινοι» το απέδειξαν ακόμα μια φορά. Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν το τραπέζι στους παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ.

Έτσι, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το τέλος της προπόνησης γευμάτισε σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, δείχνοντας κι αυτός με τον τρόπο του πόσο κοντά είναι στα… πράγματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ