ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλη συνάντηση ΠΑΟ – Ομπράντοβιτς, προτάσεις από Euroleague

Η συνάντηση του Ομπράντοβιτς με την ομάδα όπου μεγαλούργησε σε Ελλάδα και Ευρώπη «κλέβει» σήμερα την παράσταση στο στοιχηματικό μας κουπόνι. Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ που έχει φέτος στον πάγκο της τον Σέρβο τεχνικό φιλοξενεί την μεγάλη αγάπη του «Γκαστόνε», τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη συνάντηση ΠΑΟ - Ομπράντοβιτς, προτάσεις από Euroleague

Στο ποδοσφαιρικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνονται παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος, Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας.

Η μεγάλη συνάντηση ΠΑΟ-Ομπράντοβιτς, μένει κοντά η Παρτιζάν

Αρχίζουμε με τα προγνωστικά Euroleague και από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τουρκία. Το αποψινό παιχνίδι είναι από τα σημαντικότερα στην φετινή Ευρωλίγκα. Παρά το δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμα νωρίς στην διοργάνωση, η συνάντηση του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης με τη μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτή η συνάντηση γίνεται υπό βαθμολογικές πιέσεις που ασκούνται στην Ούλκερ. Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το 0-3 που έχει ξεκινήσει το ΤΟΡ-16 η ομάδα του και βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Στην προσπάθεια ανάκαψης που θα αρχίσει από σήμερα πετυχαίνει τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό με τον Πεδουλάκη στον πάγο ο οποίος, είναι προφανές ότι μελετάει όλες τις τακτικές που είχε καθιερώσει ο Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ, και θα έχει λύσεις να τον αντιμετωπίσει. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του νιώθει πιο άνετος με το 3-0 ρεκόρ που έχει και ξέρει ότι ήττα απόψε δεν θα του δημιουργήσει προβλήματα. Ίσως δούμε μέσα στον αγώνα τον ΠΑΟ να χάνει την επαφή με το σκορ και μετά ο σκοπός του θα είναι να κρατηθεί κοντά για τυχόν ισοβαθμίες. Η νίκη της Ούλκερ σε αποδόσεις 1.40-1.50 μπορεί να θεωρηθεί βάση. Εμείς θα απέχουμε προς το παρόν και θα περιμένουμε την έναρξη του ματς για οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν αρχικά το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτιζάν, όπου θα πάμε με το +12.5 των Σέρβων και κατόπιν ο ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάλαγα, όπου επιλέγουμε το -10.5 των γηπεδούχων.

Σπουδαία η παρουσία της Μακάμπι μέχρι σήμερα, όχι επειδή παίζει το απίστευτο μπάσκετ αλλά επειδή επιδεικνύει σταθερότητα κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο μαραθώνιο της Ευρωλίγκας. Έτσι λοιπόν και σήμερα είναι το φαβορί για να κάνει το 4-0 στον όμιλο. Όμως το χάντικαπ των 12.5 πόντων που προσφέρεται στην Παρτιζάν αδικεί τους Σέρβους που γενικά έχουν καλή παρουσία με εξαίρεση 2-3 ματς. Επιπλέον παρατηρούμε ότι η Μακάμπι δεν άνοιξε πάρα πολύ τις διαφορές με μέγιστη διαφορά νίκης αυτή επί του Ερυθρού Αστέρα, τον Οκτώβριο, με 14 πόντους. Μεγάλο λοιπόν το +12.5 της Παρτιζάν και θα το επιλέξουμε. Παρτιζάν +12.5. Κλείνουμε με τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ουνικάχα Μάλαγα και το -10.5 των «μπλαουγκράνα». Πριν από 1.5 μήνα οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πάλι στην Βαρκελώνη για την ACB. Τότε η Μάλαγα έφυγε νικήτρια 74-67 και αυτή η νίκη είναι που την φέρνει τρίτη στην βαθμολογία της ACB. Σήμερα δείχνουν και οι δύο φορμαρισμένες και σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να είναι η Μπαρτσελόνα η οποία δείχνει απόλυτα αφοσιωμένη στην Ευρωλίγκα. Απόψε σίγουρα θα θελήσει να πάρει και μια εκδίκηση για την ήττα του Δεκεμβρίου στην ACB. Τότε το ματς ήταν γεμάτο νεύρα και οι Καταλανοί είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Αν η Μπαρτσελόνα επιδείξει παρόμοια σοβαρότητα με αυτή που επέδειξε στα τρία πρώτα παιχνίδια του TOP-16 τότε η διαφορά μπορεί να ξεφύγει. Επιπλέον οι απουσίες των Βάσκεθ και Τούλσον δημιουργούν προβλήματα στον Πλάθα που ξεμένει από πάγκο. Με ρίσκο θα εμπιστευθούμε την Μπαρτσελόνα με το χάντικαπ -10.5.

Με χάντικαπ η Μπιλμπάο στη Μαδρίτη

Από το ποδόσφαιρο έχουμε επιλέξει για το Κύπελλο Ισπανίας το +1.5 της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 1.75. Το Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ήττας με 1 γκολ της Μπιλμπάο. Ίσως το πιο ενδιαφέρον (και αμφίρροπο) ζευγάρι των φετινών προημιτελικών του Κόπα ντελ Ρέι είναι αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δύο ομάδες, οι οποίες παρουσιάζονται εξαιρετικά αποτελεσματικές (ιδιαίτερα εντός έδρας) και έχουν «κλέψει τις εντυπώσεις» με την πορεία τους στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πανέτοιμη για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πετύχει μία μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο στα ημιτελικά του θεσμού είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την έδρα του στους δύο προηγούμενους γύρους, καθώς κατάφερε να «γυρίσει» τις εις βάρος της ήττες στα πρώτα παιχνίδια (με σκορ 1-0, από Θέλτα και Μπέτις), κερδίζοντας με σκορ πρόκρισης μέσα στο νέο «Σαν Μαμές» (4-0 τη Θέλτα, 2-0 την Μπέτις). Με δεδομένο ότι και σε αυτό το γύρο ο επαναληπτικός γίνεται στη χώρα της Βασκονίας, η Μπιλμπάο έχει ακόμα ένα λόγο να αισιοδοξεί. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 εντός έδρας νίκες (η μία επί της Μπέτις για το Κύπελλο), έχοντας «διαλύσει» σε επίπεδο Πριμέρα τις Αλμερία (6-1) και Βαγιαδολίδ (4-2). Η Μπιλμπάο έχει μαζέψει 39 βαθμούς στις πρώτες 20 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα (ζώνη Τσάμπιονς Λιγκ), στο +2 από τη Βιγιαρεάλ. Βέβαια, αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, με 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Ο Βαλβέρδε είναι διατεθειμένος να παρατάξει σήμερα την «καλή» του ενδεκάδα, δείχνοντας σαφώς ότι η καλή πορεία στο θεσμό αποτελεί στόχο των Βάσκων. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει πιθανότατα η τοποθέτηση του αναπληρωματικού Ερερίν αντί του Ιραϊθόθ, κάτω από τα δοκάρια.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE