ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Σεβασμός στη Γλυφάδα»

Ιδιαίτερη προσοχή απέναντι στη Γλυφάδα, στο ματς του Σαββάτου (17:00), στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, για τη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ζητάει ο Κώστας Λούδης.

Λούδης: «Σεβασμός στη Γλυφάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στο panathinaikos1908.gr

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γλυφάδα δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα τελευταία ματς. Εγώ έχω πει από την αρχή ότι δεν είναι η εύκολη ομάδα που φαινόταν και πως δεν τους αρμόζει η θέση που είχαν στην βαθμολογία.

Από την μεριά μας έχουμε κάποια προβλήματα εκτός από τα γνωστά Ζάχος Αφρουδάκης και Φώσκολος, καθώς τρεις παίκτες Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας και Δερμιτζάκης έχουν ίωση και απουσίαζαν από την προπόνηση όλη την βδομάδα.

Δεν ξέρω ποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να παίξουν αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν μετά από αποχή. Όλα αυτά καθιστούν το παιχνίδι δύσκολο αλλά πρέπει να δώσουμε το 100% για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη και η διατήρηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας».

Έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον «Τάφο»
Έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον «Τάφο» 929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...