ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απαντάει την Κυριακή ο Λαγός

Ο νεαρός μέσος ζήτησε μια μικρή παράταση σήμερα από τον Νίκο Νταμπίζα και δεσμεύτηκε να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης την Κυριακή.

Απαντάει την Κυριακή ο Λαγός

Τέλος παίρνει το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Τάσου Λαγού την Κυριακή.

Κι’ αυτό γιατί ο νεαρός μέσος, πριν από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ζήτησε μια εξτρά συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα. Κάτι που έγινε και στη συζήτηση που ακολούθησε ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» μια μικρή παράταση, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση, μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων.

Το αίτημα του έγινε, φυσικά, δεκτό και την Κυριακή το θέμα κλείνει οριστικά με τον Λαγό να δίνει την απάντησή του στους «πράσινους».

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.689 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...